top of page
  • Writer's pictureねぎや陵楓閣

*。*。5月のお献立*。*。Standard Kaiseki Menu on May






※This dinner menu is offered to customers who have booked a Kaiseki meal plan. It cannot be ordered in that day.




《風薫る月の御献立 ~スタンダード月替会席~》


Aperitif 食前酒

Today’s special (Japanese sake) 本日の食前酒


Appetizer 先付

“Tsumire”(duck breast) with onion sauce

但馬鴨つみれ 新玉葱擂り流し


Sushi お凌ぎ

Wagyu-sushi 黒毛和牛鮨 お口直しのセロリとパプリカに花茗荷


Sashimi お造り

Assorted seasonal Sashimi 本日の逸品をあしらいと共に


Hors d'oeuvre 八寸

Today’s special fish with egg sauce 黄金焼 本日のお魚

Tajima-duck breast wrapped fruits with grain mustard sauce  

但馬鴨フルーツ包み 粒マスタードソースで

Boiled pollack’s egg, shrimp and clam with kinome jelly 

鯛の子、海老と蛤を木の芽ジュレで

Salted squid 烏賊酒盗和え

Boiled Japanese scallop with white wine 貝柱甲州蒸しに水雲


Nabe 小鍋

Shin-syoga nabe (Homebred chicken, ginger, tofu and vegetables)

新生姜鍋 但馬鶏にレタスと水菜 九条葱に柿の木茸、椎茸

※When you see steam, let it cook a little before eating.


Griled food 焼物

Salmon, asari clam and bacon’s gratin

サーモンと浅蜊、ベーコンのねぎや風グラタン


Boiled dish 留肴

Cold Kobe-pork Shabu Shabu and eggplant  神戸ポークと賀茂茄子翡翠


Takikomi-gohan, pickles and dessert dried green lavers

季節のかわりご飯、手前漬けと季節のデザート


当日の仕入れにより内容が変更される場合がございます。

The menu is subject to change depending on the day's purchases.



bottom of page