※This dinner menu is offered to customers who have booked a Kaiseki meal plan. It cannot be ordered in that day.
◆Aperitif 食前酒
Sakura-masamune SHINSUI (Japanese sake)
櫻正宗 吟醸 原酒生酒 薪水
◆Appetizer 先付
Soup(“Tsumire”(Tajima duck breast) and vegetables)
スープ仕立て 但馬鴨つみれ 玉葱に焼葱と干し椎茸、赤胡椒
◆Assorted seasonal side dish 前菜
Grilled spanish mackerel with egg sauce 鰆巻織焼
Eggs tofu and sweetfish 氷魚豆富 旨出汁庵で
Sea cucumber with daikon radish dressing 海鼠霙和合
Kumquats in syrup 金柑と菜種 いくら添えて
Salmonh with vinegar turnip 燻しサーモン 蕪酢取
◆Sashimi 向付
Assorted seasonal Sashimi 本日の逸品をあしらいと共に
◆Steamed dish 変り鉢
Steamed Kobe pork and Wagyu 神戸ポークと黒毛和牛 お野菜添えて
◆Nabe 小鍋
Sakekasu-nabe (Yellowtail, salmon, scallops and vegetables with sake lees)
※Please sprinkle spice (”Hichimi” 〈Japanese spice〉)
灘仕立て 鰤、鮭と帆立 九条葱と水菜と丸大根、角あげ
◆Griled food 焼物
Oyster, yam and bacon’s gratin
グラタン 牡蠣とベーコン、海老芋 花椰菜に占地
◆Boiled dish 焚合
Boiled Assorted seasonal fish and Shogoin Turnip
本日のお魚と聖護院蕪 青梗菜と梅麩
Takikomi-gohan(Today’s special), pickles and dessert
炊き込みご飯、二種盛りと季節のデザート
The menu is subject to change depending on the day's purchases.
当日の仕入れにより内容が変更される場合がございます。
Comments