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  • Writer's pictureねぎや陵楓閣

*。*。2月のお献立*。*。Standard Kaiseki Menu on February











※This dinner menu is offered to customers who have booked a Kaiseki meal plan. It cannot be ordered in that day.



《春待つ月の御献立 ~スタンダード月替会席~》 Standard Kaiseki Dinner Menu


◆食前酒◆ 本日の食前酒 Today’s special (Japanese sake)


◆先付◆

スープ仕立て

但馬鴨つみれと棗に枸杞 玉葱、椎茸 Soup(“Tsumire”duck breast)


◆前菜◆

グラタン 木綿に鰯と赤茄子、ベーコン Sardine and Tofu’s gratin

べっ甲数の子に菜種添えて Herring roe with miso

焚き合わせ 海老と蛸に小柱、近江蒟蒻 大豆とタラの芽 

 Boiled shrimp, octopus and konjac

烏賊と筍、草蘇鉄を木の芽味噌で Boiled squid and bambooshoot with kinome miso

鉄皮煮凝りに紅芯大根霙添えて Blowfish skin’s jelly with Japanese white radish


◆向付◆

本日の逸品をあしらいと共に Assorted seasonal Sashimi


◆変り鉢◆

本日のお肉料理 二種 お野菜いろいろを添えて

Today’s special (Meat dishes)


◆小鍋◆

山形より根芹鍋

神戸豚と但馬鶏 九条葱と榎茸、舞茸に角揚げ

Seri-Nabe(Kobe-pork, Tajima-chicken and vegetable)


◆油物◆

牡蠣香り揚げとサーモンフライを有馬山椒タルタルで

Fried oyster and salmon※Please dipped in a tartar sauce


◆焚合◆

灘仕立て

鰤と丸大根に蕗と梅麩に七味

Boiled yellowtail and daikon radish with sake lees soup


◆食◆

季節の御飯


◆止◆

赤出汁


◆香の物◆

二種盛り


◆水物◆

季節の風物詩

Takikomi-gohan, pickles and dessert




当日の仕入れにより内容が変更される場合がございます。

The menu is subject to change depending on the day's purchases.




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