※This dinner menu is offered to customers who have booked a Kaiseki meal plan. It cannot be ordered in that day.
《風青し月の御献立 ~スタンダード月替会席~》
◆Aperitif 食前酒
Today’s special (Japanese sake) 本日の食前酒
◆Appetizer 先付
Boiled Tajima chicken with green soybeans sauce
但馬鶏白蒸 枝豆擂り流しに白芋茎と小芋
◆Assorted seasonal side dish 前菜
Cone’s Tofu 玉蜀黍豆富に陸蓮根といくら 旨出汁庵掛けて
Boiled shrimp and sweet potato 海老水晶煮を甘藷檸檬煮と共に
Boiled tomato with white wine 赤茄子の甲州煮にバジルジュレ
Boiled octopus and spaghetti squash with ume dressing
蛸と金糸瓜に白瓜を梅ドレッシングで
Wagyu-sushi 和牛鮨を山葵と塩で
◆Sashimi 向付
Assorted seasonal Sashimi 本日の逸品をあしらいと共に
◆Nabe 小鍋
Hamo-nabe (Hamo= pike conger=, tofu and vegetables) with yuzu-kosyo (spice)
※Hamo is swished in boiling water for a few second.
We recommend to mix the spice (yuzu-kosyo) in the soup.
鱧鍋 淡路産玉葱と九条葱に萵苣、若布と柿の木茸、葛切り お好みで柚子胡椒
◆Griled food 焼物
Ox tongue, eggplant, tofu and potato’s gratin
グラタン 牛タンに賀茂茄子と馬鈴薯、豆富、玉葱
◆Boiled dish 合肴
Boiled wax gourd with shark fin and ginger sauce
冬瓜のスープ煮に鱶鰭、干し海老と貝柱に茶樹茸の生姜庵と共に
◆Pickled dish 酢の物
Mozuku seaweed, abalone and tairagi shellfish 水雲 鮑、平貝と川津海老
Takikomi-gohan(Today’s special), pickles and dessert
炊き込みご飯、手前漬けと季節のデザート
当日の仕入れにより内容が変更される場合がございます。
The menu is subject to change depending on the day's purchases.
Comentarios