※This dinner menu is offered to customers who have booked a Kaiseki meal plan. It cannot be ordered in that day.
《秋風ここちよい月の御献立 ~スタンダード月替会席~》
◆Aperitif 食前酒
Today’s special (Japanese sake) 本日の食前酒
◆Appetizer 先付
Boiled pumpkin-ball with shark fin and ginger sauce
南瓜饅頭 鱶鰭と貝柱の生姜庵掛けて
◆Assorted seasonal side dish 前菜
Boiled shrimp and eggplant 海老と小茄子に旨出汁庵掛けて
Walnut’s tofu with wasabi 胡桃豆富
Persimmon and elingi mushroom in a tofu sauce白和え 柿に壬生菜とエリンギ
Boiled crab, salmon roe and vegetables お浸し 蟹と壬生菜、菊花にいくら
Grilled Today’s special fish with mushroom egg sauce 本日の魚のきのこ焼き
◆Sashimi 向付
Assorted seasonal Sashimi 本日の逸品をあしらいと共に
◆Boiled dish 変り鉢
Today’s special (Meat dishes) 本日のお肉料理 二種 お野菜いろいろ添えて
◆Nabe 小鍋
Yakuzen-nabe (Chicken, Natsume(Chinese date) and vegetables)
※When you see steam, please eating.
禰宜屋薬膳鍋 鶏せせりに手羽中、玉葱と九条葱に水菜と柿の木茸、木耳、木綿
◆Fried dish 合肴
Fried ebi-imo (taro) with beef muscle sauce
海老芋唐揚げ 近江蒟蒻と万能葱に牛筋庵で
◆Steaned dish 留肴
Steamed duck breast, fig, kiwi and vegetable
但馬鴨ロース煮 無花果、キウイと赤玉葱にレタスとスプラウト
Takikomi-gohan(Today’s special), pickles and dessert
炊き込みご飯、手前漬けと季節のデザート
The menu is subject to change depending on the day's purchases.
当日の仕入れにより内容が変更される場合がございます。
Comments