※This dinner menu is offered to customers who have booked a Kaiseki meal plan. It cannot be ordered in that day.
《良夜たのしむ月の御献立 ~スタンダード月替会席~》
◆Aperitif 食前酒
Today’s special (Japanese sake) 本日の食前酒
◆Appetizer 先付
Boiled Spanish mackerel, shrimp and taro with kuro-edamame (green soybeans) sauce
鰆に海老と小芋、万願寺 黒枝豆擂り流しと共に
◆Assorted seasonal side dish 前菜
Hagi-tofu(Soy milk with added shrimp, azuki bean and green soybeans)
萩豆腐に蔓紫を旨出汁庵で
Grapes, taro’s stem and konnyaku in a tofu sauce白和え 葡萄に白芋茎に近江蒟蒻
Boiled hamo with hamo’s soft roe jelly sauce 鱧に白葱 鱧の子ジュレで
Grilled Today’s special fish with mushroom egg sauce 本日の魚のきのこ焼き
Black sesame-tofu with salmon roe 黒胡麻豆腐といくら
◆Sashimi 向付
Assorted seasonal Sashimi 本日の逸品をあしらいと共に
Boiled dish 変り鉢
Steamed pork, duck breast and vegetable
塩豚に香味だれ 但馬鴨に粒マスタード お野菜いろいろ添えて
◆Nabe 小鍋
Yakuzen-nabe (Chicken, Natsume(Chinese date) and vegetables)
禰宜屋薬膳鍋 鶏せせりに手羽中、玉葱と九条葱に水菜と柿の木茸、木耳、木綿
◆Fried dish 油物
Tempura (prawn and fig) ※Please dipped in a special broth or salt
天使の海老と兵庫・小野市より無花果
◆Steaned dish 蒸し物
Conger’s tofu and vegetables 穴子豆富 ホワイトセロリに茗荷をべっ甲庵で
Takikomi-gohan(Today’s special), pickles and dessert
炊き込みご飯、手前漬けと季節のデザート
The menu is subject to change depending on the day's purchases.
当日の仕入れにより内容が変更される場合がございます。
Commentaires