※This dinner menu is offered to customers who have booked a Kaiseki meal plan. It cannot be ordered in that day.
《春愁ふ月の御献立 ~スタンダード月替会席~》
◆Aperitif 食前酒
Today’s special (Japanese sake) 本日の食前酒
◆Appetizer 先付
Steamed egg and sake lees custard 吟醸蒸し 鰤と小柱に蛤と蚕豆、花弁人参添えて
◆Hors d'oeuvre 前菜
Grilled new fresh crop potato with egg sauce 新馬鈴薯黄金焼
Soy-marinaded firefly squid and cream cheese 蛍烏賊沖漬けにクリームチーズ添えて
Boiled shellfish(sudare-gai), shrimp and “sansei” (edible wild plants) with kinome jelly
すだれ貝に海老とたらの芽、独活と紅芯大根を木の芽ジュレで
Salmon rolls in Japanese daikon radish サーモン砧巻 花山葵といくら添えて
Grilled turban shell dressed with kinome miso paste 栄螺木の芽焼田楽 焼葱と椎茸
◆Sashimi お造り
Assorted seasonal Sashimi 本日の逸品をあしらいと共に
◆Boiled dish 変り鉢
Today’s special (Meat dishes) 本日のお肉料理 二種 お野菜いろいろ添えて
◆Nabe 小鍋
Hakko-Nabe…sweet sake, miso and sake lees soup
Kobe-pork, Tajima-chicken and vegetable
※When you see steam, let it cook a little before eating.
発酵鍋 神戸ポークと但馬鶏に合鴨つみれ 春キャベツ、九条葱と占地に棗、新生姜
◆Fried food 油物
Fried shrimp’s tofu rolled with cherry leaves ※Please dipped in a special broth or salt
駿河湾桜海老真丈香り揚げ 筍と草蘇鉄添えて
◆Boiled dish 焚合
Boiled ice fish’s tofu, spanish mackerel and bamboo shoots with aonori sauce
茨木より白魚豆腐に鰆と筍を磯辺庵で
◆Takikomi-gohan, pickles and dessert dried green lavers
季節のかわりご飯、手前漬けと季節のデザート
当日の仕入れにより内容が変更される場合がございます。
The menu is subject to change depending on the day's purchases.
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